Projektleder Rikke Nørregård Carlsen

Børnefysioterapeut Karoline Winterø

Kiropraktor Karina Gyrst

 Projektleder Rikke Nørregård Carlsen Børnefysioterapeut Karoline Winterø   Kiropraktor Karina Gyrst

Rikke er kvinden og koordinatoren bag minimotion.

 

Siden januar 2012 har Rikke undervist i minimotion baby gymnastik på Helseinstituttet i Nyborg. Holdene er for babyer fra 3 måneder og op til ca. 12 måneder og deres forældre.

 

Hun har en baggrund inden for projektarbejde både fra bl.a. Viasat i København, LERCHE design i Odense og Ovdal.dk i Nyborg. Rikke har bachelorgrad i psykologi og pædagogik fra Roskilde Universitet Center.

 

Inspirationen til minimotion og minimotion videoerne kom mens Rikke selv var på barsel med deres yngste barn. Hun brugte meget tid på at finde lege, der passede til deres datters alderstrin og som kunne hjælpe hende med at udvikle motorikken. Hun fandt masser af bøger og dvd’er, men må indrømme at hun kun fik kigget billederne og aldrig nåede længere. Og dermed opstod idéen til Minimotion.

Karoline blev uddannet fysioterapeut i 2002 og har siden 2008 udelukkende beskæftiget sig med børn. Tidligere har hun været beskæftiget med genoptræning og behandling indenfor nakke- og rygproblemer.

 

Hun har i 2008 været på kursus hos Ute Imhoff, som er specialist indenfor børnefysioterapi, og har siden beskæftiget sig meget med børn, som har låsninger i nakke og ryg og deraf følgende problemer omkring den sansemotoriske udvikling. Hun brænder for at hjælpe børn videre i den motoriske udvikling via det tætte samarbejde med forældrene.

 

Karoline har tidligere arbejdet som børnefysioterapeut i Nyborg kommune, men er nu en del af det ergo- og fysioterapeutiske børneteam i Assens kommune.

 

Hun er desuden tilknyttet Kiropraktorhuset i Nyborg, hvor hun giver råd og vejledning til forældre, hvis børn bliver behandlet for nakke- og rygproblemer i huset.

Karina Gyrst er uddannet kiropraktor fra Palmer College of Chiropractic, Iowa i 1990 og er desuden medlem af Counsil of Chiropractic Pediatrics ICA på tyvende år.

 

Karina åbnede egen kiropraktisk klinik i Korsgade, Nyborg i 1991 og etablerede i 2003 en af de første tværfaglige klinikker i landet da bygningen Gl. Toldbod blev erhvervet.

 

Klinikken har fra den første dag fokuseret på hele familien i kiropraktikken; barnet, den unge og de voksne med hver sine behov og mulige skavanker under opsejling og der er desuden stort fokus på at forebygge gennem træning.

 

Karina har gennem årene udvidet og opdateret sine færdigheder indenfor behandling af nyfødte og børn samt gravide. Nøgleord i behandlingen er effektivitet, nænsomhed og høj professionel standard med barnet i centrum.