Vilkår for køb hos minimotion

Køb hos Minimotion

Vi glæder os til at betjene dig i vores web shop. Og vi vil gøre alt hvad vi kan for at sikre, at du får en god oplevelse og professionel betjening.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner inkl. 25% moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Hvis du gerne vil handle, men er bosat uden for Danmarks grænser, beder vi dig kontakte os pr. mail på kundeservice@Minimotion Vi tager forbehold for udsolgte varer. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

Levering

Vi sender din bestilling så hurtigt som muligt. Normalt kan du forvente en leveringstid på ca. 3-4 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores leverandører samt Post Danmark forsinkelser.

Afbestilling/fortrydelsesret

Ønsker du at annullere din bestilling, beder vi dig kontakte os pr. e-mail på rikke@minimotion.dk med mærket "Afbestilling af web ordre" Husk at angive dit navn, bestillingstidspunkt og ordrenummer. Fortryder du dit køb, kan du indtil 14 dage efter modtagelse returnere købet til Minimotion. Varen skal være i samme stand, som ved modtagelse, og må ikke bære præg af at have været brugt.

Returvarer skal altid være pakket forsvarligt og i original emballage. Manglende original emballage medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor vi beder dig være ekstra omhyggelig, når du åbner din vare, i tilfælde af at du ønsker at returnere varen efterfølgende.

Omkostninger ved at sende varen tilbage afholdes af dig i henhold til forbrugerlovens § 19, stk. 2. Varer der returneres på efterkrav, eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Minimotion. Ved returnering af varer bedes du vedlægge original faktura, hvorpå du angiver din bank samt konto -og registreringsnummer. Så snart varen er modtaget og fundet OK, vil beløbet blive overført til din bankkonto inden for 30 dage i henhold til forbrugeraftalelovens § 12c.

Betaling

I vores web shop kan du benytte flg. betalingskort:

• Dankort

Vi hæver først beløbet på din konto, når varen er sendt fra vores lager.

Reklamationer

 

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Minimotion i henhold til købelovens regler. Minimotion behandler din reklamation med et smil. Og vi lader vores leverandører tage stilling til din reklamation og videreformidler informationer mellem dig og leverandøren, som egenhændigt bedømmer reklamationen og tager stilling til det videre forløb. Skader på produkter som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

Evt. fejl og mangler skal meddeles Minimotion så hurtigt som muligt efter varemodtagelse. For at sikre hurtigst og kortest behandlingstid, bedes du medsende en skriftlig redegørelse for produktets fejl eller mangler i forbindelse med reklamationen. Returvarer skal altid være pakket forsvarligt og i original emballage, hvor denne forefindes. Varer der returneres på efterkrav, eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Minimotion.

Er du i tvivl?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på rikke@minimotion.dk eller på telefon 40 99 49 49.