Minishop

Underkategorier

 • Bolde

  Træningsbolden er et vigtigt redskab, når du vil lege med dit barn og samtidig styrke dets motorik. Når dit barn skal ligge på maven, ligge på ryggen, sidde eller stå er træningsbolden et godt og livligt redskab, som også stiller krav til balancen.

 • Balancelege
 • Bøger
 • Måtter

  Super lækre gymnastikmåtter, når der skal trilles, rulles, slåes kolbøtter og kravles!

 • Lagner

  Lækkert, lækkert glat lagen i 100% økologisk bomuld til de vildeste luft- og svingture.

 • Til buler

  Uundværlig Pustetrold - når du har børn, der tumler, hopper, springer, triller, ruller og løber.

 • Træningsredskaber

  Inimove træningsredskaberne bevæger sig i et uforudsigeligt bevægelsesmønster, som gør legen sjov og udfordrende.

 • Økologisk undertøj

  Det er vigtigt at have en behagelig bh, når mælken løber til og mens du ammer. Det er en god idé at købe din amme-bh, når du er i 3. trimester, da det er meget sandsynligt at det er den størrelse, du skal bruge mens du ammer. I den sidste del af graviditeten trykker barnet også på den øverste del af maven og det er dejligt med en bh, der ikke klemmer. En god bh strammer ikke og den skal give mælken frit løb. En bh, der er uden sømme er med til at give mælken frit løb og giver samtidig brystet den støtte, det har brug for. Støtte og komfort går hånd i hånd. De primære områder for støtte ligger i skålene, skulderstropper og brystbåndet. Carriwell har et bredt udvalg at undertøj til gravide og ammende. Vi har dog valgt udelukkende at forhandle den økologiske serie, da vi lægger vægt på at der ikke er kemi i de produkter, vi forhandler.

 • Kravletunnel

  En kravletunnel er idéel for både store og små børn.

 • Musik

  Syng dine egne yndlingssange for dit barn og/eller spil musik. Lad være med at gå så meget op i om det er børnesange eller hvor godt du synger – dit barn er helt ligeglad med dette. For barnet er det kontakten og nærværet, der er det vigtigste! Spil også musik for dit barn – det kan sagtens være din egen yndlingsmusik, selvfølgelig afstemt i styrke efter hvad dit barn bryder sig om. Du vil helt sikkert opleve at dit barn reagerer på forskellige slags musik og sange, det smiler, bevæger sig eller begynder selv at pludre. Tag barnet på armen og dans rundt i stuen – hér er virkelig stimuli til mange sanser: hørelse, syn, balance/bevægelse, muskel-ledsans og følesans. Det giver også dit barn en begyndende fornemmelse for rytmer.

 • Gavekort

  vis du vil give en barselsgave eller dåbsgave, som er anderledes og som rækker langt ud i fremtiden, så kan du give den lille nye familie et abonnement på motorik film fra Minimotion i barselsgave eller dåbsgave. Giv et gavekort til minimotions øvelsesvideoer i barselsgave eller dåbsgave og vær med til at give den lille nye familie den bedste start.

 • Minimotions online videoer

  Med Minimotions øvelses videoer får du inspiration til lege, der styrker dit barns balancesans, følesans, kropsfornemmelse, ryg-, nakke- og skuldermuskler, muskel- ledsansen og inspiration til at lægge dit barn på maven. Du kan lave alle legene derhjemme og du behøver meget få rekvisitter. Du får adgang til alle videoerne med det samme og spændende artikler som dit barns motoriske udvikling hver 2. uge - direkte i din mailbox. Glæd dig til at lege med din baby!